Ja, ik bestel de cursus "Healing met de Violette Vlam"

 

violettevlamcursusboek333


Na je betaling kun je het e-book direct downloaden. Tevens ontvang je instructies voor het inschrijven voor de inwijding.


  • het complete lesmateriaal "Violette Vlam" (PDF)

  • alle oefeningen, meditaties en healing technieken

  • gratis MP3 met 60 minuten healing muziek

  • de inwijding in de energie van de Violette Vlam

Prijs: 39,-

Disclaimer & annuleringen

 

De informatie op deze website en in de cursussen valt niet onder de geneeskunde, maar heeft betrekking op een holistische benadering van de mens en het proces tot heelwording en ontwikkeling van zelfinzicht en persoonlijke groei. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de beoefening van de violette vlam-methode, voortvloeiend uit onze lessen en oefeningen.

We staan klaar om cursisten te adviseren, te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar we bieden geen (vorm van) therapie of medische behandeling, en we moedigen onze cursisten aan om indien dat voor hun passend is, professionele hulp in te winnen bij (aanhoudende) klachten van medische en psychische aard.

Het cursusmateriaal bestaat, naast de afstemming op de violette vlam-energie, uit lessen en oefeningen in een PDF (e-instructieboek). De afbeelding van een fysiek lesboek op deze website is illustratief en symbolisch.

Binnen 7 dagen kan zonder opgave van reden het aankoopbedrag worden teruggevraagd via het contactformulier op de website, onder vermelding van "Annulering". Verzoeken tot annulering en terugbetaling worden altijd gehonoreerd, mits de cursist de inwijding nog niet heeft ingepland en ontvangen.