Ervaringen met de Violette Vlam

In 2005 ben ik zelf in contact gekomen met de Violette Vlam. De afgelopen jaren heb ik via workshops tientallen mensen geleerd hoe ze deze eenvoudige maar krachtige methode zelf kunnen toepassen.

Deze nieuwe cursus "Healing met de Violette Vlam" stelt je in staat om deze inspirerende cursus op je gemak thuis te volgen. De cursus is verschenen op 2 april 2013. Nu al heb ik heel veel leuke reacties gekregen van mensen die het e-book hebben gelezen en de Violette Vlam energie via de inwijding hebben ontvangen. Een aantal wil ik graag met je delen:

 

Ik heb het e-book gelezen en toen direct de inwijding aangevraagd, wat een bijzondere ervaring! Ik kon voelen hoe de energie binnenkwam in mijn hart en kan het nu wanneer ik wil oproepen. Ik had een aantal vragen over healing en heb twee keer telefonisch contact gehad met Bas Akkerman, hij heeft me veel tips gegeven waar ik iets aan heb.

Marja Denaerde, Groningen

 

Sinds 2005 ben ik reikimeester en deze energie is werkelijk waar "hemels"!!! De inwijding is sterker dan reiki, zelfs op afstand. Ik geef nu heel veel violette vlam-behandelingen aan mezelf en aan mijn familieleden. Als ik thuiskom van mijn werk reinig ik mijn aura en dan laad ik mezelf weer helemaal op.

Susan

 

Ik wist nog niet zoveel over healing en energie. Ik ben best gevoelig en neem snel dingen over van andere mensen. Met deze korte maar krachtige cursus leer ik daar beter mee om te gaan.

Dhr. Faber, Almelo

 

De Violette Vlam is fantastisch! Ik behandel mezelf elke dag en geniet van de rust die het me geeft. Iedereen die healing wil leren MOET deze cursus doen! Het boek is heel duidelijk en de spirituele inwijding is heel mooi om te doen. 

Natalie Borst, Rotterdam

Disclaimer & annuleringen

 

De informatie op deze website en in de cursussen valt niet onder de geneeskunde, maar heeft betrekking op een holistische benadering van de mens en het proces tot heelwording en ontwikkeling van zelfinzicht en persoonlijke groei. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de beoefening van de violette vlam-methode, voortvloeiend uit onze lessen en oefeningen.

We staan klaar om cursisten te adviseren, te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar we bieden geen (vorm van) therapie of medische behandeling, en we moedigen onze cursisten aan om indien dat voor hun passend is, professionele hulp in te winnen bij (aanhoudende) klachten van medische en psychische aard.

Het cursusmateriaal bestaat, naast de afstemming op de violette vlam-energie, uit lessen en oefeningen in een PDF (e-instructieboek). De afbeelding van een fysiek lesboek op deze website is illustratief en symbolisch.

Binnen 7 dagen kan zonder opgave van reden het aankoopbedrag worden teruggevraagd via het contactformulier op de website, onder vermelding van "Annulering". Verzoeken tot annulering en terugbetaling worden altijd gehonoreerd, mits de cursist de inwijding nog niet heeft ingepland en ontvangen.